Close

En ny og anderledes klatrefestivial

Hvorfor ikke starte en lille klatrefestival i København, eller en anden by i Danmark eller i flere byer. Byerne har meget potentiale i alt det skaber byen – rent fysisk. Vi har mindesmærker, udsmykninger broer, granitfacader, stenfacader, kunstværker osv. Noget må vi klatre på, noget må vi ikke, noget kan ikke holde til klatringen og noget kan. Men med et gennemtænkt etisk regelsæt, strategisk tænkning og kommunikation så kan mulighederne åbne sig og danne et grundlag for en festival i urban bouldering.

Vi vil arbejde for skabe en klatrefestival i Danmark, og forhåbentlig vil vi allerede kunne se første udgave i sommeren 2022.

Vi kan søge inspiration i de festivaller der allerede findes uden for vores grænser:

Der findes også en inspirerende film fra Sondrio Street Climbing 2015. Tjek den ud.

En festival i vores fælles byrum kan være en god ambassasdør for sporten og åbne op for en bedre forståelse og indblik for vores sport… hvis vi fastsætter en etikkette der støtter og løfter den kommunkation det kræver.

Følg udviklingen ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

3 Comments

 • Mike Newton september 9, 2016 13:48

  Etiam pharetra aliquam lectus, ut pretium lacus suscipit tincidunt. Integer mattis diam dui, id posuere sapien posuere non. Maecenas viverra mollis metus non dignissim. Sed ultricies dui quis mauris vulputate auctor in a tellus. Aenean ullamcorper ipsum id blandit congue. Cras ultrices a nisl et efficitur.

 • John Snow september 12, 2016 14:58

  Consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

  • Mike Newton september 16, 2016 10:34

   Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *